Kde koupit

Black Latte se neprodává v lékárnách ani v obchodech – zjištění skutečné ceny Black Latte je možné pouze na oficiálních stránkách místní distributor.

BLACK LATTE ČESKÁ REPUBLIKA ™

www.blacklatte.com/cz

black-latte-kde-koupit

Distribuce produktu prostřednictvím jednoho internetového zdroje poskytuje pohodlnou, ziskovou a bezpečnou transakci mezi předávajícím a kupujícím. Navíc, výrobce často nabízí speciální akce, aby se nápoj na hubnutí stal cenově dostupnější.

Proces nákupu je možné rozdělit do 3 jednoduchých kroků:

Black-latte-original

  1. Vyplňte objednávkový formulář na hlavni stránce, ujistěte se, že jste uvedli jméno a telefonní číslo.
  2. Do několika minut odpovězte na příchozí hovor od zástupce společností a zadejte adresu doručení. Můžete se zeptat manažera na všechny otázky týkající se produktu.
  3. Dostanete oznámení o příchodu balíku, zkontrolujte jeho obsah a uhraďte deklarované náklady.

Platba se provádí pouze na základě přijatí produktu. Výrobce nikdy nevyžaduje platbu předem. Na požádání zákazníka Black Latte je možné zaslat kurýrskou službou s donáškou domů. Náklady na dopravu nejsou zahrnuty v ceně, jej výši si určuje dopravce. Doprava obvykle trvá několik dní: čím dál je cílová země příjemce, tím delší je dodací doba.

Proč nekupovat Black Latte v lékárně?

Mnozí potencionální kupci jsou upřímně pobouření tím, že Black Latte není k dispozici v lékárnách. Tato okolnost je způsobená touhou výrobce poskytnut vysoce kvalitní a cenově dostupný produkt. Pokusy o dosazení produktu na farmaceutický trh:

  • Lékařské řetězce si vždy účtují příplatky pro lékařské výrobky, proto jsou maloobchodní ceny zcela odlišné od cen stanovených přímým dodavatelem.
  • Zvyšuje riziko šíření výrobků, které ohrožují zdraví lidí.
  • Při koupi jakéhokoliv produktu v lékárně, není možné seznámit se s výsledky klinických studií, certifikátů kvality a jiných dokumentů.